NOVA GRANDOVA ZVIJEZDA

Viki Miljković za "Avaz": Sutra veliki pobjednički koncert Nermina Handžića na stadionu u Tešnju

Bilo bi nam izuzetno drago da dođete i vi. Mi bismo vas ugostili. Bujrum, kako se kaže, izvolite i dođite nam, poručila je Miljković

N. Aj.

Viki Miljković i Nermin Handžić nakon pobjede

Foto: Agencije


Violeta Viki Miljković pobijedila je kao mentor u "Zvezdama Granda" nakon što je njen kandidat Nermin Handžić odnio ubjedljiv trijumf sa više od 128.000 glasova.

Viki od subote veče, kada je održano veliko finale, nije stala već se i dalje bori za i sa Handžićem. Aktivno učestvuje u organizaciji velikog pobjedničkog koncerta u Nerminovom rodnom gradu Tešnju, a koji će se održati već sutra, 28. juna u 20 sati.

Kako je otkrila za portal "Avaza", koncert će biti organiziran na stadionu.

- Bavimo se organizacijom toga, ko sve ide, i od medija, srbijanskih i bosanskih, bilo bi nam izuzetno drago da dođete i vi. Mi bismo vas ugostili. Bujrum, kako se kaže, izvolite i dođite nam - poručila je Miljković.

Naglasila je da je Nermin još u Beogradu, te da koncert i jeste povodom njegovog povratka kao pobjednika u Tešanj.

- To je pobjednički koncert, ne treba da bude velika pauza, već kada se vrati iz Beograda da pravo ide na koncert. Doček pravi. Ako se čeka dok se prođe nekoliko dana, euforija popusti, a i vrijeme je odmora, škola je završena. Otići će ljudi i to nije to. Sada je ta euforija, i sada treba da se desi.

Grad će pomoći oko organizacije, izlazi ususret. Spremamo se, u 20 sati počinje koncert. Bit će na stadionu i treba se sve organizirati - istaknula je Miljković.

Pobjeda 19-godišnjeg Nermina je, naglasila je, itekako zaslužena.

Više o temi Viki Miljković

VIKI MILJKOVIĆ
Znam zašto nerviram Bekutu i Bosanca
NA VRH

Podijeli članak na