MIRAJ GRBIĆ

Anila Gajević otkrila kako je popularni Čombe dobio ulogu u "Nemogućoj misiji" sa Tomom Kruzom

Pitao je može li snimiti nešto ili poslati showreel, a kada mu je rekla da je za "Nemoguću misiju", odmah je otišao

Gajević: Miraj je dugo bio na skraćenoj listi. Screenshot / Instagram

E. Ć.

22.10.2022

Anila Gajević, direktorica Casting i talent agencije "Zona", gostujući u jednom podcastu otkrila je kako je Miraj Grbić dobio ulogu u "Nemogućoj misiji" u kojoj glumi planetarno popularni glumac Tom Kruz (Cruise).

Nazvala ga je, rekla mu da ga zovu na kasting.

- Miraj kaže "pa mogu li ja snimiti nešto ili neka vide moj showreel? Ne mogu dolaziti, tek sam sletio". Ja kažem "Miraj, to je za Mission Impossible". Kaže on "Evo me, odmah se vraćam" - priča Gajević.

Nakon prvobitnog šoka, Miraj je stvarno otišao, snimio kasting. Kako priča Gajević, dugo vremena je bio na skraćenoj listi, a onda stiže poziv i vijest da Tom Kruz i reditelj Brad Bird žele upoznati Miraja. 

- I otputovao je u Prag i on mene zove i kaže "čovjek se rukovao sa mnom i rekao mi "welcome to the board", kao dobrodošao u ekipu i tako nešto. Marija i ja smo u Sarajevu, mi vrištimo - priča Gajević.

Popularni Miraj koji se proslavio ulogom Čombeta u Lud zbunjen normalan glumio je u "Nemoguća misija 4". 


@podcast.ona.druga.strana Kako je popularni Ćombe (Miraj Grbić) iz "Lud zbunjen normalan" dobio ulogu u Mission Impossible uz Tom Cruise-a!! #combe #ludzbunjennormalan #serije #glumci_iz_serija #tomcruise #fypシ #fy #foryoupage ♬ original sound - Podcast⭕️Ona druga strana
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.