SJEĆANJE NA VELIKANA

Enis Bešlagić se prisjetio poginulog Tošeta Proeskog: Objavio slike iz 2004. godine

Sjetim se kako je tada bilo više radosti kada smo svi manje imali - poručio je glumac

Enis Bešlagić i Toše Proeski. Instagram

N. A.

1.12.2022

Glumac Enis Bešlagić na svom Instagram profilu prisjetio se pokojnog Makedonca očaravajućeg glasa Tošeta ProeskogBešlagić i Proeski su 2004. godine zajedno radili na izvlačenju nagradne igre, gdje su nastale fotografije, za koje je i sam glumac otkrio da ih je tek dobio i podijelio sa svojim pratiocima.

Bešlagić je tada imao 29, a Proeski tek 23 godine. Bilo je to tri godine prije nego će, 16. oktobra 2007. Toše poginuti u saobraćajnoj nesreći.

- Dobijem ove slike gdje naš Toše i ja radimo zajedno neko izvlačenje nagradne igre 2004. godine (prije 18 god). Sjetim se kako je tada bilo više radosti kada smo svi manje imali, a radovali se mnogo manjim stvarima, nego što nas danas mnoge druge veće mogu usrećiti. Sve ono što je danas kao bitno, je tada tada bilo manje bitno osim dobre zezancije i širokog iskrenog osmijeha kojeg sve manje i manje srećem družeći se sa ljudima. Želja da fasciniramo druge udaljila nas je od naše osobnosti i onoga što mi jesmo. Zato budi ono što jesi, sačuvaj tu svoju energiju koju imaš i hrani je tako što ćeš se okružiti dobrim , pozitivnim i veselim ljudima oko sebe - napisao je Bešlagić ispod objave.

Njihove fotografije obradovale su i probudile nostalgiju kod fanova. Neki od komentara ispod objave su: 

"Ova fotografija je mala za tako velike ljudine", "Slika govori više nego tisuću riječi", "Dobra stara vremena!"...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.