BRANI DEJANA

Sandra Rešić napljuvala Aleksandru Nikolić: Žao mi je što onu stvar nije zadržala u gaćama

Moja sfera ni tada, ni sada, nisu ni Aleksandra ni Dejan ni njihova veza, raskid, niti me to zanima, rekla je Rešić

Rešić oplela po Nikolić: Ne zanima me ona. INSTAGRAM

A. O.

8.12.2022

Aleksandra Nikolić i Filip Car u žiži su javnosti od kada su se prvi put poljubili u Zadruzi.

O njima se vode razne spekulacije i teorije zavjere. 

U svemu ovome provlači se jedno pitanje, a to je da li je Filip iskren ili je to uradio taktički u dogovoru sa nekim od bivših zadrugara.


Poljubac Aleksandre i Filipa Cara. PRINTSCREEN / YOUTUBE

Jedna od njih, koja je bila "na tapeti", kao bivša najbolja drugarica Dejana, sa kojom je prekinuo odnos upravo zbog veze sa Aleksandrom, što je možda jedan od razloga da bude "sumnjiva", piše Pink.rs.

Tim povodom, Sandra Rešić, oglasila se i jasno progovorila o svim spekulacijama, povezivanjem sa starim i novonastalim parom, ali i poslala jasnu poruku fanovima Aleksandre Nikolić.


Rešić: Sa kim će na dalje biti, ona, Car ili bilo ko od njih, niti me zanima niti će me zanimati. PRINTSCREEN

- Povodom tračeva, natpisa i klipova koji kruže društvenim mrežama, da sam ja, Sandra Rešić, zajedno sa Đedovićem, Dejanom ili ne znam kim nagovorila Cara da bude sa Aleksandrom, imam da kažem i po prvi put demantujem takve budalaštine. Prvo, moj jedini razgovor i to jedan, sa Filipom, bilo je da mi konačno ispriča šta se desilo sa Milicom i šta planira sa Majom kad uđe unutra. Moja sfera ni tada, ni sada, nisu ni Aleksandra ni Dejan ni njihova veza, raskid, niti me to zanima. I kao što cijeli svijet zna, to ne komentarišem. A poruka takozvanim fanovima Aleksandre Nikolić (nju izuzimam kao ličnost) mogu samo da poručim sljedeće: Jako mi je žao što vaša miljenica nije uspjela da zadrži onu stvar u gaćama i bude vjerna svom momku u koga se klela do jučer! Sa kim će na dalje biti, ona, Car ili bilo ko od njih, niti me zanima niti će me zanimati - rekla je Rešić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.