NASLOVNICA "VOGUEA"

Žizel Bundšen neprepoznatljiva nakon razvoda

Žizel je pozirala u crvenoj Valentino haljini, a kosa joj je bila skrivena ispod crvene zalizane kratke perike

Žizele Bindšen se sprema za naslovnicu Voguea. Instagram

D. H.

23.2.2023

Žizel Bundšen (Gisele Bündchen) neprepoznatljiva je na novoj naslovnici Voguea, prvoj otkako se razvela od NFL zvijezde Toma Brejdija (Brady) prošle godine. Bundšen je izašla na naslovnici novog italijanskog Voguea za mart, a ideja je ovaj put bila pretvoriti Žizelinu prirodnu ljepotu u nešto neprepoznatljivo.

Žizel je pozirala u crvenoj Valentino haljini, a kosa joj je bila skrivena ispod crvene zalizane kratke perike. Nanijeli su joj dosta šminke i potpuno je izblijedili ten. Na usne su joj stavili crveni ruž, dok su joj oči ukrasili crvenim sjenilom. Lice su joj još krasile dijamantne naušnice, a cijeli look djelovao je mistično.

Do sada bila na 142 naslovne

Žizelin izgled osmislio je stilist Ib Kamara, koji ujedno obavlja posao glavnog urednika časopisa Dazed. Spomenimo i kako je Gisele do sada bila na čak 142 međunarodne naslovnice "Voguea" tokom svoje manekenske karijere.

Podsjetimo, Bundšen se razvela od Brejdija, s kojim ima dvoje djece, u oktobru prošle godine nakon 13 godina braka. Potvrdili su to u objavama na svojim Instagram profilima. 

- Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka - napisao je Tom te dodao da su odluku donijeli "u prijateljskim odnosima i zahvalni za vrijeme koje su proveli zajedno".

Nastavljaju sarađivati

- Nastavit ćemo sarađivati kao roditelji i osigurat ćemo našoj djeci svu potrebnu ljubav - dodao je te zamolio za privatnost. Sličnu stvar objavila je i Žizel. 

- Američki fudbal je vrlo nasilan sport, a ja imam djecu i voljela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali u konačnici smatram da svako mora donijeti odluku koja njemu odgovara. I on treba slijediti svoju sreću - rekla je Žizel ranije za magazin Elle.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.