BIVŠE ZADRUGARKE

Poznati detalji: Matora i Anita se vjenčavaju na jahti u Crnoj Gori

Moje dijete je još malo da bih mu objašnjavala odnos s Matorom, ali će s vremenom da razumije, rekla je ranije Anita

Anita i Matora. Screenshot

Kurir.rs

22.6.2023

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na ludi kamen. Iako se u medijima pojavila informacija da će se vjenčati u Amsterdamu, kako Kurir saznaje od dobro obaviještenog izvora, do svečanog čina će doći tokom ljeta u Crnoj Gori, gdje su dozvoljena vjenčanja pripadnika istog spola.

Njih dvije će brak sklopiti na jahti Matorinog prijatelja u Tivtu, a onda će napraviti žurku u jednoj iznajmljenoj vili u Beogradu.

- Uzbuđena sam zbog svega što mi se dešava, nisam vjerovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predoložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što mene posebno raduje. Pripreme su u toku, imam veliku tremu, još ne vjerujem da ću da se ženim - rekla je nedavno Matora za medije.

- Jovana me čini sretnom, konačno se osjećam potpunom i sretnom. Moje dijete je još malo da bih mu objašnjavala odnos s Matorom, ali će s vremenom da razumije - iskrena je buduća mlada.

Podsjetimo, Anita je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice vjenčanica i tom prilikom pokazala kako teku pripreme za vjenčanje. Naime, u prvom planu našla se prelijepa "sirena" vjenčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

- Ja ne smijem da gledam to, ja sam mladoženja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.