VIĐENI NA ZABAVI

Šuška se da Tom Brejdi nakon razvoda ljubi Kim Kardašijan

Nisi ti za svijet Kardašijana, ne želim te vidjeti tamo, rekao je Dejv Portnoj u snimku na Twitter profilu "Barstool Sportsa"

Tom Brejdi i Kim Kardašijan. AP

N. Aj.

10.7.2023

Strani mediji mediji pišu da Tom Brejdi (Brady, 45) izlazi s Kim Kardašijan (Kardashian, 42), a Dejv Portnoj (Dave Portnoy), osnivač "Barstool Sportsa" i veliki navijač Nju Ingland Patriotsa, u javnost je izašao s pomalo bizarnim istupom. 

Portnoj savjetuje legendarnom igraču NFL-a da se ne upušta "na duže staze".

"Bolji si od toga"

- Tom, nemoj izlaziti sa ženama iz porodice Kardašijan. Ako si se ti spustio na taj nivo, onda svi padamo s tobom. Povraća mi se od same pomisli da možeš biti s njom. Ako je već želiš j*****, odradi to u motelu i pohvali se prijateljima. Ona je zgodna, milionerka je, ali j*** se pred kamerom da bi postala slavna. A ti si Tom Brejdi, ti si bolji od toga. Ako ti nisi bolji od toga, onda niko nije. Nisi ti za svijet Kardašijana, ne želim te vidjeti tamo - rekao je u snimku na Twitter profilu "Barstool Sportsa".

Inače, Instagram stranica "Deux Moi", koja objavljuje tračeve o slavnim osobama, tvrdi da rijaliti zvijezda i sportaš izlaze. Prošlog vikenda Tom Brejdi i Kim Kardašijan bili su na zabavi milijardera Majkla Rubina (Michael) u Hamptonsu. Izvor je rekao za "Daily Mail" da su flertovali.

- Kim i Tom bili su jako koketni jedno s drugim na Rubinovoj zabavi. Viđeni su tokom dana na plaži zajedno, a navečer su plesali - tvrdi insajder.

Međutim, drugi izvor rekao je za "People" da su Kardašijan i Brejdi jedva razgovarali na zabavi i da su se samo pozdravili.

Treći izvor tvrdi da su se kratko pozdravili kad je Kim stigla na zabavu, ali da su njih dvoje prijatelji i jako poštuju jedno drugo. 

- Kim je jako usredotočena na svoju djecu i poslove, a trenutno nije u vezi - dodao je.

Oboje se razveli

Podsjetimo, zvijezda američkog nogometa Tom Brejdi i manekenka Žizel Bunde Bindšen (Gisele Bundchen, 42) razveli su se u oktorbu prošle godine. U braku su bili 13 godina, a zajedno imaju dvoje djece.

Kim Kardašijan i Kanje Vest (Kanye West) službeno su se razveli u novembru prošle godine nakon skoro osam godina braka, tokom kojeg su dobili četvero djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.