TURBULENTNO

Drama na beogradskom splavu: Vranješ nasrnuo na Tošića, umiješao se i Prijović

Prijović je došao do Tošićevog stola, nazivao ga pogrdnim imenima i predložio Vranješu da izađe napolje i da sačeka Duška, priča izvor Kurira

Tošić, Prijović i Vranješ. Nemanja Nikolić, Dado Đilas / Kurir.rs

Kurir.rs

3.10.2023

Ognjen Vranješ nasrnuo je na Duška Tošića i to na punom splavu u Beogradu, a tamo se zadesio i Aleksandar Prijović. Sportista je, kako saznaje Kurir.rs, prišao fudbalskom menadžeru i pozvao ga da izađe napolje da se obračunaju.

- Bilo je veoma napeto. Vranješ je sjedio sa prijateljem za jednim stolom, za drugim je bio Prijović sa svojim društvom, a Tošić je naknadno došao. Vidio je Ognjena i nasmijao mu se. Vranješ mu je prišao, unio mu se u facu, verbalno ga napao, konkretno očitao bukvicu i pozvao ga da izađe napolje, ali se Tošić pravio da ga ne poznaje. Djelovalo je kao da mu nije svejedno i da se uplašio. Kada je vidio da sa Vranješom nema šale i da je situacija ozbiljna, pokušao je da smiri strasti. Ognjen je tada rekao "Kada umiješ da prijetiš batinašima izađi sad napolje". Tada je skočilo obezbjeđenje da spriječi tučnjavu - priča izvor Kurira koji se zadesio na licu mjesta.

Prema njegovim riječima tada je Prijović prišao Vranješu.

- Svi su vidjeli da se situacija zakuhava. Prijović je došao do Tošićevog stola, nazivao ga pogrdnim imenima i predložio Vranješu da izađe napolje i da sačeka Duška. Vranješ je sve i svašta govorio Tošiću direktno u lice, na šta je ovaj šutio. Tošić se nije mrdnuo, zapravo, sačekao je da Ognjen ode sa splava. Tek kad se uvjerio da je bezbjedno, otišao je kući. Veliki broj ljudi, među kojima je bilo i onih iz javnog života, bio je u potpunoj nevjerici zbog scene kojoj su prisustvovali – završava izvor Kurira.

Inače i Prijović je ljut na Tošića jer mu je Duško navodno "izbušio" jedan jak transfer prije određenog vremena. Tada mu je i rekao da će ga prebiti kada ga vidi, pa prošli put kada su se sreli u gradu u julu prošle godine došlo je do tučnjave. O tome su svi tada brujali u Beogradu. Vranješ se sada vratio u fudbal u Srbiji i član je Čukaričkog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.