SUDBINA IH SPOJILA

Graše se više i ne sjeća: Danijela Martinović ne krije koliko je zaljubljena

I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu

Danijela i Josip. Instagram

Dž. H. M.

2.12.2023

Pjevačica Danijela Martinović u novom intervjuu za hrvatsku Gloriju otkrila je ponešto o svojoj ljubavnoj vezi koju je dugo od javnosti uspjela skrivati.

Rodila se ljubav

Iako je cijeli region zna po vedrini i toplom pogledu, njen zarazni smiješak ove je godine dopunio i novi sjaj u očima, onakav kakav imaju samo sretno zaljubljene žene.

Naime, loše iskustvo krađa identiteta preko interneta, koje je policiji prijavila njena advokatica neplanirano je preraslo u ljubav, a sve je započelo jednim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. I spojio je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, koji je s kolegama brzo riješio slučaj.

Nakon što su se upoznali, puno su vremena provodili razgovarajući, otkrili da dijele iste vrijednosti i rodila se ljubav.

- Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam na pamet padne da bi to mogao biti filmski scenario. Prolazimo lijepe trenutke – rekla je pjevačica za Gloriju.

Iskusni policajac, koji ju je osvojio, dobro je poznat u muzičkim krugovima i to kao rock pjevač i gitarista. Član je benda Izvan zakona, koji se nakon 16 godina ponovno okupio, a on komponuje, svira gitaru i pjeva.

Izbrisala fotografije

- I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se – otkrivala je Danijela.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.