NJOJ NE SMETA ZIMA

Hajdi Klum blagdane provodi na plaži: U tangicama i toplesu slavna ljepotica ozbiljno diže temperaturu

Atraktivnom snimkom Hajdi je zagolicala maštu mnogima, a 50 godina ne bi joj dao baš niko

Heidi Klum. Instagram

D. H.

27.12.2023

Hajdi Klum (Heidi, 50), model i voditeljica, redovno razveseljava svoje obožavatelje na društvenim mrežama senzualnim fotografijama i videozapisima. Kao božićni dar pod jelkom, nedavno je oduševila svojom nevjerovatnom figurom na koju nitko nije ostao ravnodušan.

Zamijenila je hladnije krajeve toplijima i mudro iskoristila priliku. Na nedavnoj objavi vidimo je kako uživa na plaži u minijaturnom donjem dijelu kupaćeg kostima, dok je gole grudi diskretno prekrila rukom.

Na nedavnom Instagram postu otkrila je kako je proslavila Božić sa suprugom Tomom Kaulitzem na prekrasnom otoku Svetom Bartolomeju.

Hajdi s ponosom ističe svoju formu i tijelo i sa svojih 50 godina. Nedavno je bila u Las Vegasu, gdje je pratila utrku Formule 1, odjevena u kratke hlačice i mrežaste najlonke, s grudnjakom prekrivenim samo crnom jaknom.

Nakon utrke, par je nastavio s tulumarenjem, a Hajdi je poslije dugog noćnog izlaska podijelila video iz hotelske sobe. U videu suprugu govori: "Dušo, bravo. Evo, sunce izlazi", jasno dajući do znanja da su uživali u provodu sve do ranih jutarnjih sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.