PRESLATKI SU

Više se ne skrivaju: Prvo pojavljivanje Krisa Evansa s lijepom suprugom u javnosti

U oktobru 2023. godine Kris Evans oženio se glumicom Albom Baptistom

Kris Evans našao srodnu dušu. Instagram

M. Z.

12.3.2024

Kada je Kris Evans (Chris) proglašen najseksi muškarcem, 2022. godine, rekao je kako je spreman za bračne vode, a već 2023. svoju je sreću pronašao uz mladu glumicu Albu Baptistu

U oktobru 2023. godine Kris Evans oženio se glumicom Albom Baptistom, no ovaj prekrasan par još nismo dovoljno dobro upoznali. Koliko god su Evans i Baptista javne ličnosti, svoju ljubav drže u privatnosti pa su se tek preksinoć pojavili zajedno na crvenom tepihu.


Večer Oskara bila je savršena prilika za njihovo premijerno pojavljivanje te predstavljanje kao novog glumačkog para pa su zajedno prisustvovali afterpartiju Oskara, apsolutno zablistali te izazvali opće oduševljenje!

Dok je Alba Baptista zablistala u crno-bijeloj pripijenoj haljini s dijamantnom ogrlicom i kosom svezanom u šik podignutu kosu, Kris Evans odabrao je hrabro odijelo crvene boje.

@cheddygrace Chris Evans and Alba Baptista at the Vanity Fair #Oscars after-party. #captainamerica #chrisevans #albabaptista #Oscars2024 ♬ original sound - SpedUpSongs</3

Koliko su zaljubljeni pokazali su izmjenjujući poljupce, ali i pozirajući zagrljeni na službenom fotografiranju partija.

-Oženio sam se i bilo je uistinu sjajno - priznao je Kris Evans u oktobru otkrivši da je par izmijenio bračne zavjete čak dvaput - jednom u Americi, gdje i žive, te u Portugalu, odakle je mlada glumica rodom, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.