NOVI FIJASKO

Jesu li nakon svega što se dogodilo Kejt i Vilijam objavili još jednu fotošopiranu fotografiju

Trebalo je svega nekoliko sati da oštro oko fanova kraljevske porodice uoči novu nepravilnost i totalni fotošop promašaj na novoj fotografiji

Opet loš fotošop. Bruce Bennett

M. Z.

13.3.2024

Trebalo je svega nekoliko sati da oštro oko fanova kraljevske porodice uoči novu nepravilnost i totalni fotošop promašaj na novoj fotografiji koja je ''procurila'' u javnost.

Sada su već svi uvjereni da se u kraljevskoj porodici, tačnije u domu Kejt Midlton (Kate Middleton) i princa Vilijama (William) nešto opasno ''kuha'', jer cijeli oporavak princeze od Velsa nakon operacije pretvorio se u pravi fijasko.

Paparaco fotografija

Nakon što je otkriveno da je sama Kejt ''radila'' po fotografiji na kojoj pozira s djecom, a koja je objavljena povodom Majčinog dana, čeka se reakcija palače da je i nova fotografija pravi primjer loše odrađenog fotošopa.

Riječ je o očito namještenoj paparaco fotografiji, koja je snimljena u ponedjeljak, a koja prikazuje princa i princezu od Velsa kako zajedno u automobilu napuštaju dvorac Vindzor. I dok Vilijam čita papire koje drži, Kejt gleda kroz prozor u daljinu, zbog čega se jedva i vidi iz poluprofila.

Upravo zbog toga niko ne može u potpunosti garantirati da je riječ upravo o njoj, budući da se ne vidi jasno, a u prilog tomu, da je sve namješteno i to jako loše, ide jedan detalj s fotografije.

Nejednak zid

Kako su otkrili fanovi, koji su očito dobro proučili fotografiju, zid pored kojeg prolaze u automobilu nije jednak. Dok je na gornjem dijelu fotografije riječ o starom zidu od cigle, gdje je žbuka nejednaka i istrošena, dio zida koji se ''vidi'' kroz prozor automobila puno je svijetlije boje s ravnomjerno raspoređenim slojevima žbuke, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.