SRBIJANSKI PJEVAČ

Oglasila se hrvatska policija nakon hapšenja MC Stojana

MC Stojanu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj, a sada su se oglasili iz PU vukovarsko-sremske

MC Stojan. M. M./ATAImages / Pixsell

Avaz.ba

17.6.2024

Srbijanski pjevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, priveden je u Hrvatskoj, na graničnom prelazu Bajkovo.

- I opet sam priveden u Hrvatskoj - rekao je pjevač, a zatim snimio svoj skupocjeni sat, te rekao da je do privođenja došlo oko 15:30.

Inače, MC Stojanu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj, a sada su se oglasili iz PU vukovarsko-sremske, te potvrdili da su priveli srbijanskog muzičara.

- Policijski službenici PGP Bajakovo su jučer, 16. juna, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, sproveli temeljnu graničnu kontrolu radi prikupljanja informacija o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provjere, pušten je na izlazu iz Republike Hrvatske - rekli su iz policije za Index.

Podsjetimo, MC Stojan je u Hrvatskoj prvi put priveden je u Makarskoj 2017. godine kada je učestvovao u tučnjavi, a uhapšen je i u aprilu ove godine također na prelazu Bajakovo.

Inače, nekih sat vremena nakon izlaska iz stanice, pjevač je objavio video ispred automobila i pokazivao kako je svoju odjeću uskladio s bojom džipa.

- Sve mora biti u boji džipa. Majica, pantalone, papuče manje-više, ali opet se slažu - pričao je Stojan, te objavio video kako se vozi u svom automobilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.