LIJEPE NASLJEDNICE

Kćerka Hajdi Klum krenula maminim stopama

Leni Klum niže uspjehe u svijetu mode

Hajdi i Leni Klum. Vogue

L. Karahmet - Pujagić

27.1.2021


Leni Klum, kćerka proslavljene njemačke manekenke Hajdi Klum (Heidi), sve je traženija u svijetu mode, a njenim se novim angažmanom pohvalila i ponosna mama.

Nakon što je s majkom zasjala na naslovnici "Voguea", kćerka slavne njemačke manekenke dobila je još jednu novu priliku, upravo njoj je pripala čast da otvori ovogodišnji Fashion Week u Berlinu.

Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnji Fashion Week u Berlinu nije se održavao uživo pred publikom, već putem livestreama, te je završio 20. januara, a mlada manekenka od tada samo niže uspjehe.

Hajdi je na svojem Instagram profilu s velikim ponosom pokazala kako izgledaju fotografije koje je 16-godišnja Leni snimila za poznati časopis "Hunger".


Plavokosa tinejdžerica nevjerovatno liči na slavnu majku pa su svi složni kako ćemo za Leni još čuti u godinama koje su pred nama.
Riječ je o crno-bijelim fotografijama u retro modnim kombinacijama, a nasljednica Hajdi Klum taj je fotosession odradila poput iskusnog modela.

Baš poput manekenske zvijezde Kaje Gerber (Kaie), kćerke supermodela Sindi Kraford (Cindy Crawford) i Lile Grejs Mos (Lile Grace Moss), kćerke Kejt Mos (Kate), i Leni Klum, odnosno pravim imenom Helene, ima veliku podršku svoje mame Hajdi.

Inače, Lenin biološki otac je poznati italijanski biznismen Flavio Briatore, a kad je Hajdi stupila u brak s muzičarem   Silom (Seal), on je posvojio Leni.

kćerka Haidi

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.