U LJUBAVI BILI 9 MJESECI

Iva Grgurić raskinula sa biznismenom iz Beograda

Nemanja nije mogao da podnese što starleta stalno ide u Dubaji zbog posla

Iva Grgurić. Instagram

N. A.

8.3.2023

Pobjednica rijaliti šoua "Zadruga", Iva Grgurić bila je devet mjeseci u vezi sa Nemanjom Petoševićem, međutim oni su navodno raskinuli jer biznismen nije mogao da podnese to što hrvatska starleta zbog posla često putuje u Dubai.

- Iako je djelovalo da imaju vezu kao iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u posljednje vrijeme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd - Dubai, jer razvija biznis sa ružama izlivenim od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može - započinje priču za "Informer" izvor blizak paru.

Iva Grgurić i Nemanja Petošević. Instagram

On dodaje da joj je Petošević postavio ultimatum, ali ona nije željela ni da čuje za to.

- Jedan dan je došao i rekao: "Ili nas dvoje ili tvoj posao". Nije mogla da vjeruje šta joj govori. U prvi mah se naljutila, a onda se rastužila. Nije željela da raskida s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije voljela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala. Ali, sa druge strane, nije željela da pristane na njegove uslove, jer je znala da ako to uradi, cijeli život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi da ostavi posao, jer želi da zarađuje, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno. Istog trenutka se spakovala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli - dodaje izvor.

"Informer" prenosi da se Iva nadala da će se Nemanja predomisliti i da će se pomiti. Ali ipak su se otpratili sa Instagrama i obrisali zajedničke fotografije.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.