PJEVAČ I PROBLEMI

Darko Lazić tvrdi da više nema dugove: Imam pare, kupujem sve što želim

Svašta pričaju za moje dugove, taman posla, cifra je došla na kraju do dva i po miliona, rekao je Lazić

L. K. P.

Pjevač Darko Lazić je u decembru prošle godine ostao bez oca Milana

Foto: Instagram


Pjevač Darko Lazić je u decembru prošle godine ostao bez oca Milana, nakon komplikacija koje su uslijedile nakon operacije želuca. Kao omaž svom tati sa kojim je bio izuzetno blizak odlučio je da napravi pjesmu koja će se, prema njegovim riječima, zvati “Otac”.

- Snimanje je prošlo jako emotivno, bilo je emotivnih scena i sve je to meni još svježe. Ovaj posao zahtijeva profesionalnost i moramo da se držimo toga. Taj bol čuvam za sebe i ne bih to nikada iskazivao pogotovo ne na snimanju. Publika će vidjeti sama kako je sve snimljeno i kako je na kraju ispalo - izjavio je za srbijanske medije.

  • Lazić: e znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, kako bi nestale

    Lazić: e znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, kako bi nestale

    Foto: Instagram


Lazić otkriva da će čuvati uspomenu na oca Milana, kao i da će se potruditi da svoju djecu izvede na pravi put.

- Potrudit ću se da Alekseju i Loreni budem podrška u životu. Svaki roditelj za svoje dijete treba da bude podrška i da ga izvede na pravi put - poručio je.

Otkrio je da više nema dugova, te da se ne osvrće na glasine.

- Svašta pričaju za moje dugove, taman posla, cifra je došla na kraju do dva i po miliona. Ne znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, kako bi nestale. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem... Bilo je 500 hilljada, pa sam rekao nije 500 nego milion, pa je bilo milion i po, pa sam rekao da nije više ni milion, sad je dva, pa dva i po, to se tako samo ređalo. Naravno, nije istina, nemam dugove, daleko bilo - priča i dodaje da se ne brine za finansije:

  • Lazić: Smršavio sam 88 kilograma

    Lazić: Smršavio sam 88 kilograma

    Foto: Instagram


Promjena u pjevačevom izgledu je očigledna, a šokirao je mnoge kada je otkrio koliko kilograma je izgubio.

- Smršavio sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Posljednjih mjeseci sam se borio da se ugojim, cijeli život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva mjeseca dobio sam pet kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da mijenjam ništa - rekao je.

Više o temi Darko Lazić

NOVI BIZNIS
Darko Lazić traži druge izvore prihoda
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na