SVE ZA PORODICU

Vesna Zmijanac kupila stan kćerki i zetu, evo koliko je iskeširala

U stanu će živjeti svi zajedno dok se Nikolija ne porodi, a potom će se pjevačica vratiti u svoju kuću na Bukulji

L. K. P.

Vesna i Nikolija

Foto: Agencije


Pjevačica Vesna Zmijanac kupila je kćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću stan od 87 kvadrata u strogom centru Beograda i platila ga oko 230.000 eura.

U stanu će živjeti svi zajedno dok se Nikolija ne porodi, a potom će se pjevačica vratiti u svoju kuću na Bukulji.

- Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi u Ulici kneza Miloša, koji je platila 232.105 eura. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa je kvadrat koštao 2.661 euro, dok je cijena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom - reako je izvor za srbijanske medije.

  • Nikolija i Relja: Očekuju bebu

    Nikolija i Relja: Očekuju bebu

    Foto: Agencije


On dodao da Zmijanac planira da neko vrijeme bude uz trudnu kćerku u Beogradu, a zatim će stan ostaviti Nikoliji i Relji.

- Nikolija je u šestom mjesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine o njoj, da je vodi na kontrole, kuha i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svijet, bit će uz nju nekoliko mjeseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa djecom ostati tu da žive.

Vesni očigledno ne smeta što će njih petoro živjeti u 87 kvadrata. Pjevačica kaže da obožava zeta i da voli da provodi vrijeme s njim.

- Relja je divan! Odličan je zet! Neće da prizna, ali osjećam da me mnogo voli. Volim ga isto kao i Nikoliju, doživljavam ga kao da mi je sin. Češće sam na njegovoj strani nego na njenoj - rekla je svojevremeno folk zvijezda.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na