SARADNJA IZ SNOVA

"Maneskin" i Igi Pop u žestokoj verziji singla "I Wanna Be Your Slave"

Popularni Italijani najavljivali saradnju na društvenim mrežama

"Maneskin": Jedna od 13 najslušanijih grupa. Agencije

L. K. P.

8.8.2021


"Maneskin" je jedna od 13 najslušanijih grupa prema podacima servisa "Spotify", koja samo na ovoj platformi mjesečno ima preko 51 milion strimova, a trenutna pozicija benda je na cifri od preko 2,5 milijardi strimova kombinovanih na svim globalnim platformama.

Zato nema boljeg trenutka da italijanski fenomen predstavi saradnju koju su ovih dana najavljivali na svojim društvenim mrežama, uzbudljivu novu verziju singla “I Wanna Be Your Slave” sa legendarnim Igijem Popom (Iggy).

Viktorija, Damiano, Tomas i Itan udružili su snage sa jednim od najvećih buntovnika rokenrola, stanarom Rock & Roll Hall Of Fame i dobitnikom Gremija za životno djelo. Blizak prijatelj i česti saradnik, Dejvida Bouvija (David Bouvie), Igi Pop je tokom svoje dugogodišnje umjetničke karijere sarađivao i sa imenima kao što su: Blondie, "Simple Minds", "Green Day", Alis Kuper (Alice Cooper)...



Igi Pop: Legenda rokenrola. Agencije

-Maneskin su podigli veliku prašinu, svi pričaju o našoj saradnji, rekao je Igi Pop.

A evo šta su rekli članovi "Manskina" i pobjednici ovogodišnje Evrovizije:

“Takva je čast da Igi voli našu muziku i da je prihvatio našu ponudu da sarađujemo. Za nas je bilo dirljivo da ga čujemo kako pred nama pjeva "I Wanna Be Your Slave", tako je moćan osjećaj kada tvoju pjesmu pjeva tako veliki umjetnik, koji je istovremeno tako otvoren i ljubazan. Odrastali smo slušajući njegovu muziku i on nas je inspirisao da osnujemo bend, ali nam je još uvijek nevjerovatno da smo imali priliku da ga upoznamo i da radimo sa njim."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.