POBJEDNIK TAKMIČENJA

Nermin Handžić otkrio šta je propustio zvog finala u "Zvezdama Granda"

Sjećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava, rekao je pjevač

Nermin Handžić. Instagram

N. A.

11.2.2023

Od najranijeg djetinjstva talentovani momak Nermin Handžić iz Tešnja,  znao je da je njegov put muzika. U to su bili uvjereni i drugi kada je prvi put, još kao dječak stao na veliku scenu "Granda" i učešćem u takmičenju "Neki novi klinci" pokazao da je vanserijski talenat.

Kruna njegovog truda i rada je pobjeda u "Zvezdama Granda", a malo ko zna koliko se Handžić predao desetomjesečnoj borbi u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Nermin je za "Grand" ogolio dušu i prvi put priznao da zbog spektakularnog finala, održanog u junu prošle godine nije prisustvovao maturi.

- Vjerovali ili ne, matursko veče je bilo baš na dan finala. Ne mogu da kažem da mi nije bilo žao što nisam prisustvovao, ali ipak je bilo u pitanju finale. Sjećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava. Iako je matura nešto što se pamti cijelog života stvarno nisam zažalio i siguran sam da je ovo kruna mog truda i naravno ostvarenje mog velikog sna. Nikada neću zaboraviti reakciju drugova kada su saznali da sam pobijedio, ma to nema cijenu - ispričao je Nermin prisjećajući se koliko su svi bili sretni i ponosni na njega - izjavio je Handžić za "Grand".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.