CRNOGORSKI KANTAUTOR

Video / Još jedan budući hit: Sergej Ćetković predstavio pjesmu „Daj šta daš“

Nadam se da će poštovaoci moje muzike i ovog puta prepoznati emociju, kazao je Ćetković

Scena iz spota. Printscreen

Z. K. / Vijesti

28.6.2023

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković predstavio je novu pjesmu „Daj šta daš“, još jedan budući hit sa albuma „Kofer“. Melodija koja osvaja na prvo slušanje, ljubavna priča ispričana kroz stihove onako kako to samo Sergej umije, još jedan spot koji je pravo remek-djelo, dovoljni su aduti da „Daj šta daš“ osvoji publiku.

Urađen u crno-bijeloj tehnici

Muziku i tekst je pisao Sergej, za aranžman je bio zadužen Mahir Sarihodžić, dok je spot realiziran u produkciji Aleksandra Kerekeša Kekija.

Sniman u prelijepoj Toskani, urađen u crno-bijeloj tehnici, video u kome uz Sergeja nastupa i model Dunja Radičević na najljepši mogući način dočarava novu pjesmu koju popularni kantautor poklanja svojoj publici.

Sjajan odziv

- Veoma sam ponosan na ovu pjesmu, još jednu koja će se naći na mom novom albumu, sa kog sam nekoliko numera već predstavio i koje su naišle na sjajan odziv kod publike. „Daj šta daš“ je pjesma sa dušom, jedna od onih kakve jako volim da stvaram i koja će, siguran sam, naći pravi put do slušalaca, jer ima svoju posebnost i specifičnost kojoj doprinosi i prelijep spot. 

Nadam se da će poštovaoci moje muzike i ovog puta prepoznati emociju i da će im ova pjesma obilježiti predstojeće ljeto - izjavio je Sergej Ćetković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.