SVIJET VOLI POBJEDNIKE

Glavu gore, dušmane pod noge: Nermin Handžić “rasturio” pjesmu Ljube Aličića

Nermin do sada u javnosti nije govorio o svojoj intimi, već se trudio da njegova karijera i pjesme budu u prvom planu

Nermin Handžić. Express

26.12.2023

Otkako je pobijedio u „Zvezdama Granda“, život Nermina Handžića ne prestaje da intrigira javnost koja je željna da sazna svaki korak mladog pjevača. Još kada ga je Viki Miljković uzela pod svoje okrilje, interesovanje za njegov život je dodatno poraslo.

Njegov ljubavni život je, ipak, posebna priča. Nermin do sada u javnosti nije govorio o svojoj intimi, već se trudio da njegova karijera i pjesme budu u prvom planu. Ranije su ga povezivali s kolegicom Sandrom Mladenović, ali njih dvoje nikada nisu potvrdili niti demantirali tu vezu.

A to da je vrhunski pjevač pokazuje na svakom koraku. “Čudo od djeteta” nazivali su ga ranije. Kao 11-godišnji dječak takmičio se u muzičkim emisijama, a idol mu je “nekrunisani kralj folka” Šaban Šaulić. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nermin, kada je imao svega 11 godina, pjevao s kraljem narodne muzike i tako, još kao dijete, ostvario ono što su mnogi decenijama željeli, a nisu uspjeli.

Nermin je sada, na svom Instagramu, podijelio kako to zvuči kada zapjeva pjesmu Ljube Aličića. Onako lagano, iz doma Viki Miljković, u kojem trenutno živi, zapjevao je “Plačite sa mnom jesenje kiše” i oduševio pratitelje.

- Svaka čast, momčino! Samo naprijed, glavu gore, a dušmane pod noge – jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.