ZADRUGA

Maja doživjela pomračenje zbog Cara i Milice: Letjele stvari u jezero

Filip i Veselinović se osamili u pušionoci i razmjenjivali nježnosti

Zadruga. YouTube/Print Screen

N. A.

21.3.2023

Potpuni karambol u rijaliti programu "Zadruga" nastao je sinoć kada je starleta Maja Marinković saznala da je njen dečko Filip Car bio sam sa Milicom Veselinović sa kojom je razmjenjivao nježnosti.

Maja je, fizički nasrnula na Filipa Cara, a obezbjeđenje je odmah uletjelo da pokuša da smiri situaciju. Ipak, tokom cijele noći vladao je potpuni haos na imanju.

Maja je riješila da se u jednom momentu obračuna i sa suparnicom Milicom Veselinović. Nakon što su se Car i Milica zatvorili u rehabilitaciju, Maja je uzela Milicinu posteljinu, a potom krenula da je baci u jezero.

Ubrzo joj je Milica uzvratila, pa je uzela Majine bunde i također ih bacila u jezero, a obezbjeđenje ih je sve vrijeme razdvajalo.

Maja Marinković nastavila je da provocira Filipa Cara, te se on tom prilikom zaletio ka radionici, gdje je uzeo džak i počeo da se otima sa njom.

Nakon toga, on je bundu bacio u jezero, te je poslije toga bacio i džak sa bundama o pod, dok je Slađa Lazić držala Maju.

Obezbjeđenje je poletjelo prema Maji i Caru u radionici, gdje je došlo do okršaja.

Podsjetimo, neposredno pred sam završetak emisije "Pretres nedelje", Filip Car ušao je u pušionicu u kojoj je Milica Veselinović bila sama, te je on zatvorio vrata i počeo da je ljubi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.