ZADRUGA

Anđela pokušala sa spusti Maju, Marinković je ponizila za sve pare

Dodala je da se Zvezdan ljepše ponašao prema njoj nego prema svojoj djevojci

Anđela Đuričić i Maja Marinković. YouTube/Print Screen

N. A.

10.5.2023

U toku podjele budžeta u rijaliti šou "Zadruga" došlo je do jake rasprave između Anđele Đuričić i Maje Marinković.

Ivan Marinković komentarisao je zadrugare, a Anđeli je dao mali budžet zbog čitave situacije sa Zvezdanom Slavnićem.

- Razočarala si me jer sam očekivao da ćeš da ostaneš dosljedna. Maja je bila u sličnoj vezi kao ti sa Zvezdanom, vas dvije ste meni iste - rekao je Ivan.

Zatim je Anđela ustala da odbrani svoje postupke.

- Ne možeš mene kao djevojku da porediš koja je sa njim imala nešto ozbiljno pet mjeseci, njih dvoje nikad u vezi nisu bili. Ja sam jedina njegova zvanična veza, a šta je bila Maja ili neka Jovana sutra u to ne želim da zalazim - rekla je Anđela, a Zvezdan je podržao.

- Ako odlučimo biti ćemo dečko i djevojka. Od nas zavisi da li ćemo da ozvaničimo - govorila je Anđela.

- Ne, nego sve zavisi od Zvezdana - odbrusio je Ivan, na šta je Anđela ljuto odgovorila da od nje zavisi sve. Zatim se uključila Maja Marinković i najavila da se kraljica vraća.

- Ja pokažem kako Maja Marinković za dva i po minuta uradi ono što se nikad neće desiti. Dobila sam ono što sam željela, ostvarila svoj cilj, a mene ova situacija nije očešala. Ranije sam lupala, to ćemo da izuzmemo. Ovo trenutno me nije okrznulo. Toliko o tome kako niko ne bi bio sa nekim ko je bio sa Majom Marinković - pričala je Maja.

Dodala je da se Zvezdan ljepše ponašao prema njoj nego prema svojoj djevojci.

- Vidjeli smo kako smo tvoj dečko i ja imali s*ks. Tvoja porodica te se odrekla kad su vidjeli. Kupiš prnje Maje Marinković. Zvezdan me je pitao noć prije toga da spavam kod njega, a ja sam mu rekla: "Ne", pa si ti došla na red. Koga voliš? Dečka koji je bio sa Majom? Je l' si naučila da se j*beš? - zaključila je Maja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.