OGLASIO SE NA INSTAGRAMU

Dejan Dragojević izvrijeđao Aleksandru Nikolić: Bar nisam prodao tijelo za porciju ćevapa upola s lukom

Ovim završavam sve jer pobjednica se komentariše jedino uz određene ljude iz "Zadruge", kaže Dragojević

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić: Bivše ljubavi. Instagram

A. O.

27.6.2023

Pobjednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, vjerila se za Filipa Cara, sa kojim je prevarila Dejana Dragojevića, sa kojim je na početku rijalitija bila u vezi.


Aleksandra i Filip. Printscreen

Nakon njene pobjede, situacija se dodatno zahuktala, pa je Dragojević riješio da se obračuna sa svojom bivšom, te joj je posvetio objavu na Instagramu.


Objava Dragojevića. Printscreen

- Bar nisam prodao tijelo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram vjerske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen u ljubičasto. Tim ljudima je zabranjen ulaz u Islamske zemlje ne zbog šverca, tkanine i robe, nego zbog šverca robe i svog tijela. "Narod pita" je sinoć bio posvećen vjeri i meni. Ako je dozvoljeno da se priča o vjeri, što onda pobjednici nije dozvoljeno da priča o kriminalnim radnjama sa najvećim klanom i o najvećem suđenju u kom se spominje. Narod je trebalo da okrene 192, da pitaju - poručio je Dejan i dodao:


Objava Dragojevića. Printscreen

- Ovim završavam sve jer pobjednica se komentariše jedino uz određene ljude iz "Zadruge", da se pobjednica komentariše po svom liku i djelu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vijestima. Ja sam sam imao kontakt sa telefonom i svim stvarima, ja sam Zodijak Zidaj Dragojević, ne igraj te se sa mnom, sve vam je dozvoljeno osim da mi komentarišete vjeru i Jovanu. Tu vam mač, ja se ne krijem, ja sam transparentan kao Zijad i ko Dejan. U džamiji sam i u hramu sam. Mogu biti i u policiji i na sudu - napisao je Dragojević na pomenutoj društvenoj mreži.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.