KOMENTAR LEPOG MIĆE

Zadrugar tvrdi: Matora se udala u inat Sanji, a Anita zbog maminih dugova, Jovana joj je banka

Nije htjela da prizna da joj je balavica zavrtjela mozak, rekao je

Matora i Anita. Instagram

N. Aj.

14.7.2023

Bivši zadrugar Lepi Mića oštro je prokomentirao prvo gej vjenčanje Jovane Tomić, poznatije kao Matora, i Anite Stanojlović u Crnoj Gori.

Rekao je da ne vjeruje u njihovu emociju. Gostujući u emisiji "Narod pita" prokomentirao je odnos bivših cimerki iz Zadruge.

Preko noći ušla u brak

- Mene to ne interesuje u životu. Dobro se zna za šta se ja zalažem, ja sam za brak muškaca i žene. Matoru poznajem godinama, malo mi je Anita čudna jer je odjednom to postala i preko noći ušla u brak - rekao je Mića.

Smatra da je Matora zaljubljenija u Anitu.

- Nije htjela da prizna da joj je balavica zavrtjela mozak. Ovo je jako čudno i iznenađujuće. Možemo da tumačimo da je uradila to u inat Sanji - rekao je Mića.

Kako je na kraju rekao, Anita se za Matoru udala zbog dugova i novca koji je njena majka pozajmila dok je Anita boravila u "Zadruzi".

Vratiti pare

- Pročitao sam rečenicu Matorinog ćaleta: "Nisam znao da mi se kćerka ženi". Anita je ušla u "Zadrugu" kao devojka koja ima dijete od dvije godine, otac tog djeteta ne živi s njom. Ona da je izašla ne bi imala gdje. Njena majka je posudila hiljadu eura da bi je ispoštovala za rođendan, mora da ide u Njemačku da vrati te pare i to je tako. Njoj je Matora Narodna banka. Odlično znam kako je ona meni prezentirala emociju prema Marku. Ne zaboravimo da je Sanja imala brak, pa se poslije saznalo da je sve lažirano. Znam da je Matora imala toliko emocija, ali je njena najveća i neprežaljena ljubav Sanja i kako sad uđe u brak s osobom s kojom nije bila u vezi 40 dana - rekao je Mića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.