STARLETA SE NE SMIRUJE

Baš je pretjerala: Maja Marinković pokazala “brazilsku” zadnjicu

Nema problem sa tim šta će ko da misli, pa je posljednjim slikama iznenadila fanove

Maja Marinković. Instagram

O.T.

19.9.2023

Starleta Maja Marinković nedavno je u zadnjicu stavila silikonske implantate, a sada, kada je ponosno pokazala novu guzu, svi se pitaju da li je pretjerala sa uvećavanjem ili se samo zaigrala fotošopom.

I pored toga što je uradila brojne zahvate kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, Maja i dalje koristi razne aplikacije kako bi uljepšala slike koja objavljuje na Instagramu.

S obzirom na to da je odlučila da ode pod nož kako bi uvećala zadnjicu koju je, kako sama kaže, “zapostavila” na listi estetskih zahvata, njeni fanovi su se uplašili da starleta ovaj put ne pretjera.

Maja Marinković. Instagram

Međutim, Maja nema problem sa tim šta će ko da misli, pa je posljednjim slikama iznenadila fanove na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, Marinković je pokazala kako njena guza izgleda iz profila, a mnogi smatraju da je na njeno mršavo tijelo ugradila preveliki “broj” implantate.

S druge strane, moguće je i da je starleta koristila aplikaciju kako bi dodatno oblikovala zadnjicu, a šta je istina saznat ćemo tek kad stane pred kamere uživo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.