NOVI SKANDALI

Uključenje Filipa Cara u emisiju rasplakalo Aleks: Trudnu je čupao i izbacio iz stana?

Ne želim tog nasilnika da slušam

Aleksandra Nikolić. Instagram

O.T.

30.9.2023

Aleksandra Nikolić govorila je o raskidu u emisiji uživo i nasilju kada se telefonskim putem uključio Filip Car u program, a ona se poslije nekoliko trenutaka rasplakala i napustila studio.

- Ne želim tog nasilnika da slušam - podivljala je Aleks.

- Moglo je biti i bolje, ali okej. Ovako, vidim da je moja domaćica danas pravila pasulj, pa ju je rano protjerao. Što se tiče toga kakva je bila moja reakcija, ko se kako ponašao u odnosu između mene i nje i da li je bio nasilja što je rekla, svi gledaoci koji prate moći ćete vidjeti dokaze crno na bijelo na mom instagramu - rekao je Car.

- Vidjet ćete i poruke koje sam slala njegovoj sestri poslije epizode u Parizu. Nastavi mangupe - rekla je Aleks, a onda je napustila studio.

Aleksandra Nikolić. Youtube

- Bit ću kriv svakako pošto se radi o ženi, pogotovo o ženi koja je u drugom stanju...Moj život se promijenio iz korjena do momenta dok djevojka nije rekla da ide na abortus. Ta djevojka mi je uručila čestitku na rođendan, rekla mi je da nije spremna za ovaj život i za sve to, molio sam da se povučemo u ilegalu. Kada mi je rekla da nije spremna za takav život, da će izgubiti popularnost, ona je izkomercijalizovala našu situaciju. Njoj su vrane oko nje popile mozak, meni se srušio svijet - rekao je Filip.

- Je l' neko tvoje ponašanje prouzrokovalo tu njenu odluku? - pitala je Dušica.

- Ne, vidjet ćete sve u porukama i kakvo je bilo njeno ponašanje prema meni. Ja ću objaviti snimak razgovora mog i njenog, znao sam šta me čeka, pogrešnim ljudima je pričala šta mene čeka, pa da ne ispadnem ja baš toliki monstrum. Za mene je specifično da se kaže da sam nasilnik, jer sam to pokazao u "Zadruzi". Ja ću pokazati svakome ko ima imalo mozga, koja ne zna šta radi, kada je ona meni rekla da ide u Beograd i kada sam vidio da je spakovala sve stvari, kada je meni bilo rečeno da će ona abortirati, meni se srušio cijeli svijet, ja sam rekao da ne može da očekuje ništa drugo od mladalačkog života. Kada joj je doktor rekao u Beogradu da će biti rizično da abortira po njen život, odlučila je da ne abortira. Ja sam joj uplatio 1.000 eura - rekao je Car.

- Jeste, ali da se ne bih upalila na Tiktok da ne prokomentarišem bilo kakvu temu - rekla je Nikolić.

Aleksandra Nikolić. Youtube

- Da li je dan prije rođendana pozvala Irenu da ide za Beograd - pitao je Car. Ne, ne, ne. Ja sam sa njim razgovarala na dan njegovog rođendana o tome, bio je potpuno opušten. Rekao mi je da se pomirio sa mnom samo zato što sam ja trudna - rekla je Aleks.

- Da ja tebe nešto pitam, da li si ti prije bilo kog skandala na rođendanu, donijela odluku - pitao je Car.

- Šta me je navelo na to da pomislim da nisi čovjek kome ću da rodim dijete - pitala je Aleks.

- Šta te je navelo?! Moje sjedenje kod kuće po cijeli dan?! Pustit ću snimak razgovora s tobom u kojem govoriš da si namjerno rekla da sam te maltretirao i da ćeš mi se us**i u život - rekao je Car.

- Da li si me ikada počupao za kosu, lupio mi šamar nakon rijalitija pa sam morala kod zubara jer mi je pukao zub - pitala je Aleks.

- Kunem se u sve - rekao je Car.

- Da li sam bila povrijeđena i ljuta kada sam pisala tvojoj sestri iz Pariza kada sam rekla da si me počupao za kosu - pitala je Aleks.

- Ma šta si ti pisala...Nama je odnos bio milina, ja sam stalno kriv za nešto, to je sve iscenirano. Osjećam se kao u horor filmu - rekao je Car.

- Ja imam snimljen poziv kada si pričao sa mojom drugaricom gdje si rekao da striktno želiš da abortiram i da ako ga rodim, da ćeš mi oduzeti dijete - rekla je Aleks.

- Maja mi je poslala poruku: "Bude li taj klošar nastavio da me naziva pogrdnim imenima, poslat ću taj snimak gdje se samozadovoljava" - pročitao je Darko.

-Daj više nek sjaše s mene Maja, ona je kao matičar, upletena u 420 brakova. Kada je vidjela da neće biti ništa i kada se osjetila povrijeđenom, ona je dala sve u medije. Ti pričaš da sam ja nad tobom vršio nasilje - vikao je Car, prenosi Espreso.

- Da li možeš da kažeš sada da me nikada nisi udario? - pitala je Nikolić.

- Ja sam na žurci pokušala da ti uzmem telefon, a šta si ti tada uradio? Ti si mene trudnu izbacio iz kuće i čupao za kosu - otkrila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.