BURNI ODNOSI

Filip Car nakon prekida sa Aleks: Kao da sam i ja u drugom stanju, dijete stavljam u prvi plan

Naravno da je deru hormoni, deru i mene, rekao je

Aleksandra Nikolić i Filip Car. Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Kurir.rs

2.10.2023

Filip Car oglasio se putem lajva na TikTok-u, pa je progovorio o odnosu sa trudnom Aleksandrom Nikolić, piše Kurir.rs.

Njih dvoje su nedavno raskinuli, a kad se u medijima pojavila vijest da je u drugom stanju, Maja Marinković je pokazala dokaze kako je Filip sa njom varao Aleks i da su jako dugo bili u kontaktu iza njenih leđa.

- Ne možemo loše stvari da radimo sebi i jedno drugome, ne možemo da optužujemo jedno drugo i radimo stvari koje su glupe nakon svega što smo prošli i nakon svega kako smo mi živjeli. Ništa nećete da donesete, osim što ću da vas blokiram - rekao je sada Filip Car, a onda pokušao da nađe opravdanje za sve optužbe koje je Aleksandra iznijela na njegov račun.

- Sve ostavljam po stani, svoje dijete stavljam u prvi plan, nebitno da li je na putu, da li je rođeno, da li je dijete punoljetno ili u vrtiću, srednjoj školi... Naravno da je deru hormoni, deru i mene, kao da nosim blizance. Ja u ljutnji svašta kažem, napravim i uradim, dam pristup svima, kad se dešavaju neke situacije, umjesto da se nosim kako bi trebalo. Molim vas, svako ko me poštuje da ne zazire u moj privatan život. Moja flota je ispala najispravnija, niste krivili, niti branili, zastupali - završio je Filip u obraćanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.