OBNAŽENE SLIKE

Anita vara Matoru: Starleta iznijela uznemirujuće tvrdnje

Žao mi je Matore, mislila sam da je Anita dobra, ali poslije ovoga ne - rekla je starleta

Matora i Anita. Instagram

Dž. H. M.

5.10.2023

Bivša rijaliti učesnica, Mina Vrbaški, iznijela je šokantne tvrdnje na račun supruge Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović.

Kako Mina tvrdi, Anita se neposredno prije stupanja u brak, ali i nakon toga, čula s misterioznom djevojkom, kojoj je slala eksplicitne fotografije, ali je i pored toga, navodno negirala vjerodostojnost braka sa Tomićevom i najavljivala kraj njihove romanse.

– Za vrijeme reklama sam pokazala Anastasiji slike koje je jedna osoba dobila od Anite prije svadbe sa Matorom, ali i nakon toga. U pitanju je jedna djevojka. Anita joj je poslala obnažene slike, na kojima se jasno vidi sve. Ona joj je rekla da ima razlog zbog čega je sa Matorom u braku i kad se to bude okončalo, da će sa njom započeti nešto novo – ističe Mina i dodaje:

– Žao mi je Matore, mislila sam da je Anita dobra, ali poslije ovoga ne. Željela bih samo da je osvijestim i dokažem joj kakva je. Anita je rekla toj djevojci da je njen brak zavaravanje. Svi znamo da je Matora pravi džek, kako se ponaša prema ljudima. Žao mi je što uvijek naleti na pogrešne ljude. Bit će šokirana kad ovo bude čula – ispričala je Mina Vrbaški.

Kako su obje trenutno u Zadruzi, do njih ova informacija ne može da stigne, a kako će reagovati kada sazna, ostaje da vidimo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.