SVE JE PRIZNALA

Ispovijest Anite Stanojlović o aferi sa tiktokerkom

Udala sam se jer je volim, a mislila sam da se ona udala da tjera inat Sanji, jer se ona udala

Anita Stanojlović. Instagram

O. T.

13.11.2023

Učesnice Elite Anita Stanojlović, supruga Jovane Tomić Matore, prvi put je iskreno progovorila o svom nevjerstvu.

Naime, ona je sinoć, u svojoj emotivnoj ispovijesti priznala sve o dopisivanju sa Tiktokerkom Mateom Car i javno rekla zašto je sve to radila Matoroj iza leđa.

– Ja tu djevojku znam sa Tiktoka, Jovana je počela da se dopiusje sa njom. Ne znam da li se ona meni javila ili ja njoj, tu su poruke bile o podršci gej populacije. Međutim, naš razgovor je išao u smjeru zavođenja, ja sam sve vrijeme pričala da ja Jovanu volim. Ona je mene zvala da se vidimo, ja nisam htjela. Ona je meni rekla vidim da slabije pišeš, ja sam se plašila da ona ne objavi naše poruke. Ona se posvađala sa njenom djevojkom, posljednji period je bio sve oko njene djevojke. Nisam željela da uđem ovdje baš zbog toga, da me pitaš što sam to radila ja ne znam zašto – istakla je Anita na samom početku.

Stanojlović je otkrila zašto nije prekinula kontakt sa Mateom kad je primijetila da je odnos krenuo u pogrešnom smjeru:

– Mi kad smo izašle odavdje, Jovana se srela sa Sanjom, pričale su, prepucavale su se, ja sam joj našla poruku sa bivšom djevojkom. Jovana je sve vrijeme pričala da želi da budem sa mnom, jer ja nju volim. Udala sam se jer je volim, a mislila sam da se ona udala da tjera inat Sanji, jer se ona udala – priznala je Stanojlović.

Anita je progovorila o golim slikama za koje se priča da je slala Matei.

– Nisam slala, Jovana nema moju golu sliku. Slala je meni Matea – otkrila je Anita, pa priznala da li je na svadbi bila nesretna zbog odnosa sa Mateom i da li je to razlog zbog kojeg je plakala:

– Ko je meni Matea? Nikad je u životu nisam vidjela. U liveu sa svadbe sam bila sa Jovaninom drugaricom i mi smo sve to riješile. Meni je ona rekla da radim kako se osjećam u tom trenutku, to je bilo prije svadbe.

Darko je također pitao Anitu da li je tipovala Matoru sa svojom majkom ili Mateom.

– Ne, voljela sam je. Nisam je varala u Kruševcu. Ja bih njoj sve da ispričam od početka, čekam da se smiri i da prođe pet, deset ili petnaest dana. Ako bude htjela da počenmo od nule. Povjerenje sigurno neću dobiti, ali nadam se da šansu hoću. Ja nisam imala snage da joj kažem sve, zato sam i legla da spavam kad se saznalo sve. Ša nema lošu namjeru i neće da me vrijeđa, a Marko je odmah počeo da me vrijeđa, nije trebao da ima takav stav prema meni – zaključila je Stanojlović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.