LUDA BORBA U BEOGRADU

Vaso divljao i provocirao, Croata ga ugušio u revanšu

Meč je završio u drugoj rundi

Francisko "Croata" Barrio. Luka Stanzl / Pixsell

H. J. I.

5.11.2023

Francisko "Croata" Barrio je u kavezu beogradskog Pionira još jednom pobijedio Vasu Bakočevića. Podsjetimo, prvi meč njih dvojica su odradili 2021. godine u Šibeniku, a tada je ''Croata'' slavio nakon samo 60 sekundi borbe. Bakočević se tada povrijedio na samom početku meča pa nije mogao pružiti pravi otpor, no ''Croata'' je sad slavio i u revanšu u Beogradu i dokazao da je bolji borac. Uoči meča Bakočević je stalno provocirao Barria, prijetio je i divljao je, no ni ovaj put mu nije mogao nauditi. 

Meč je završio u drugoj rundi. Bakočević se neoprezno pokušavao izvući i okrenuo je leđa ''Croati'', a ovaj takvu priliku nije mogao propustiti. Argentinsko-hrvatski borac minutu i pol prije kraja zaključao je stražnje gušenje i prisilio je Bakočevića na predaju.

Croati je ovo 12. pobjeda karijere u kojoj ima tri poraza, a Bakočević je upisao 24. poraz, a ima 43 pobjede. Barriju je ovo peta pobjeda u petom nastupu pod okriljem FNC-a i definitivno se radi o ponajboljem borcu u kompletnoj organizaciji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.