KABI POBRAO SIMPATIJE

Navijač je očajnički želio autogram Ronaldinja, a onda je na scenu stupio popularni Tiktoker i oduševio svijet

Zaštitari su uhvatili navijača i vodili ga sa travnjaka, a popularni Tiktoker mu je pomogao i ispunio želju

Navijač želio Ronaldinjov potpis. Screenshot

E. Ć.

27.6.2023

TikTok zvijezda Kabi Lejm (Khaby Lame) neočekivano je postao junak koji je pokupio brojne simpatije korisnika društvenih mreža.

Naime, u Orlandu je odigrana egzibiciona utakmica između ekipa koje su predvodili, sa jedne strane Ronaldinjo (Ronaldinho), a sa druge Roberto Karlos (Carlos).

Nakon utakmice, jedan navijač je utrčao u teren i krenuo prema Ronaldinju tražeći njegov potpis na dres. Međutim, zaštitari su ga uhvatili. 

@risingballers Khaby is a real one for this🙌🏽❤️ what a guy man! @Khabane lame @Patrick Muñoz #khabylame #khaby #ronaldinho #legend #respect #wholesome #trending #footballtiktok #footballtogether #football #futbol #futebol #fifa #soccer #ballers #fyp #foryou #4u #thebeautifulgame #brasil #futebolbrasileiro ♬ original sound - speedupaudiosssss

Navijač nije odustajao, pa je bacio dres prema Ronaldinju ne bi li na kraju ipak dobio potpis.

Čuveni Brazilac se potpisao na dres, a onda je na scenu stupio popularni Tiktoker. Kabi je uzeo dres i otrčao do navijača kojeg su zaštitari iznosili sa travnjaka.

Inače, na kraju je Ronaldinjov tim pobijedio sa 4:3. Na ovoj utakmici nastupile su brojne zvijezde. Igrao je i legendarni Ronaldo Nazario de Lima, Nani, Eder Militao, Vinisijus Žunior (Vinicius Jr.), Rivaldo...l

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.