US OPEN

Loše vijesti za Novaka Đokovića iz SAD

Organizatori Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Država su još jednom ponovili da planiraju da implementiraju zdravstvene i bezbjednosne protokole, što znači da svi koji budu željeli da doputuju u SAD moraju da imaju dokaz o vakcinaciji

Novak Đoković. Arhiva

H. J. I.

21.8.2022

US Open, posljednji Grand slam turnir u sezoni počinje 29. avgusta, a sve je izvjesnije da Novak Đoković neće biti u mogućnosti da se bori za četvrti trofej u Njujorku.

Organizatori Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Država su još jednom ponovili da planiraju da implementiraju zdravstvene i bezbjednosne protokole, što znači da svi koji budu željeli da doputuju u SAD moraju da imaju dokaz o vakcinaciji.

Podsjetimo, i dalje je na snazi zabrana ulaska u SAD nevakcinisanim osobama.


- U ovom trenutku svi koji imaju ulaznice neće morati da pokažu dokaz da su vakcinisani da bi ušli na US Open. Ipak, ukoliko putujete iz inostranstva, kako biste bili na turniru, morate da budete vakcinisani prihvatljivom serijom vakcina za kovid da biste putovali u SAD (ovo se odnosi na one koji nisu građani SAD ili imigranti) - navode organizatori uz poruku da će striktno poštovati mjere bezbjednosti i savjete u vezi sa kovidom koje im preporučuju državne i vlasti Njujorka.

Titulu na US Openu brani Danil Medvedev, koji je prošle godine u finalu pobijedio Đokovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.