AKCIJA

Traje potraga za Ružicom Bičvić: Na terenu pripadnici GSS-a iz cijele BiH

Porodica moli sugrađane da, ukoliko je vide, jave na broj telefona 061/351-786 ili da pozovu najbližu policijsku stanicu

Ružica Bičvić

Avaz.ba

24.4.2019

I dalje se traga za Ružicom Bičvić, koja je posljednji put viđena u sarajevskom naselju Dobroševići.

Ružica Bičvić je nestala na području Dobrinje u subotu. Posljednji put je viđena u sarajevskom naselju Dobroševići u noći sa subote na nedjelju, saopćeno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

- Ružica Bičvić je posljednji put viđena u noći sa subote na nedjelju u Dobroševićima kod marketa "Hoše", na raskrsnici za Ahatoviće i kasarnu "Butile". Od danas će na terenu biti i pripadnici GSS-a iz cijele BiH, a u akciju će biti uključen i potražni pas Šmeki. Također, na terenu su od prvog dana i članovi porodice te prijatelji nestale - rekao je Fahrudin Dobrača iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.

Iz GSS-a ističu da je nestala Bičvić u dobroj fizičkoj kondiciji, kreće se bez problema, ali upozorava na to da je dementna i da je sposobna odgovoriti samo na osnovna pitanja. Građanima se preporučuje da pregledaju zajedničke prostorije i prostorije koje ne koriste često.

Ružica Bičvić, kada je posljednji put viđena, na sebi je imala bež sako, karirane smeđe hlače i crne tenisice, a u ruci je nosila crveni ceker.

Porodica moli sugrađane da, ukoliko je vide, jave na broj telefona 061/351-786 ili da pozovu najbližu policijsku stanicu. 

Građani sve informacije u vezi sa ovim slučajem mogu javiti i na brojeve telefona GSS-a Novi Grad Sarajevo 062/112-700 i 062/672-772.

Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.