VRIJEDNA DONACIJA

Meridian uz građane BiH kad je najteže: Pomoć Kantonu Sarajevo

Meridianbet. Meridianbet

Piše: M.D.A.

25.4.2020

Kompanija Meridian i njeni zaposleni nastavili su akciju doniranja pomoći Crvenom krstu. Nakon podjele paketa najugroženijima u Banjaluci, Doboju i Gradišci, pomoć je stigla i u Kanton Sarajevo.

Donacija u vidu prehremabenih proizvoda i sredstava za higijenu u kantonalni Crveni Križ stigla je u pravom trenutku.

"Društvena odgovornost je važna uvijek, posebno sada, kada je su lokalne zajednice u nezavidnom položaju. Zato smo se i odlučili da, sa desetina svojih zaposlenih, koji su sada u ulozi volontera, krenemo u akciju podjele paketa onima kojima su oni najpotrebniji, a to su socijalno ugroženi", kažu iz jedne od najvećih regionalnih i evropskih kompanija za proizvodnju i priređivanje igara na sreću.



Meridianbet. Meridianbet

Enida Viso, sekretar Crvenog križa Kantona Sarajevo, navodi da je pomoć stigla kad je najviše trebalo.

"Pomoć će nam i te kako dobro doći, jer svakodnevno imamo pozive naših sugrađana koji su u stanju socijalne potrebe. Pakete pomoći, koje smo dobili od kompanije Meridianbet ćemo uručiti općinskoj organizaciji Crvenog križa Novo Sarajevo i Novi Grad, a dio ćemo ostaviti za Kanton", navodi Viso, koja se u svoje ime, ali i u ime svih onih kojima će pomoć biti uručena, zahvalila kompaniji Meridainbet.

Iz Meridiana sa ponosom ističu da će sa još većim brojem volontera biti prisutni na svakom mjestu gdje je pomoć i podrška najpotrebnija, jer za Meridian na Balkanu granice ne postoje.

Meridianbet. Meridianbet

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.