SVADBA STOLJEĆA

U hotelu Evropa uveliko traju pripreme za svadbu kćerke Bakira i Sebije Izetbegović

Na proslavi u hotelu Evropa pojavit će se i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan

E. H.

Svadba Jasmine Izetbegović: Uveliko traju pripreme

Foto: Raport


U subotu u sarajevskom hotelu Evropa trebala bi se održati svadba kćerke Bakira i Sebije Izetbegović.

Izabranik Jasmine Izetbegović je Ćamil Humačkić, inače Stočanin koji živi i radi u Njemačkoj.

U međuvremenu, uveliko traju posljednje pripreme, a sudeći prema fotografijama u hotel Evropu već pristiže dekor, cvijeće, šatori… Svjedoči tome veliki broj kombija koji dovlače sve što je potrebno za ovaj događaj.

  • Veliki broj kombija dovlači sve što je potrebno za svadbu Jamine Izetbegović

    Veliki broj kombija dovlači sve što je potrebno za svadbu Jamine Izetbegović

    Foto: Raport


Inače Jasmina ljubav ne taji, a na društvenim mrežama objavljuje brojne fotografije sa svojim novim izabranikom. Inače Jasmina Izetbegović je osoba koja izbjegava eksponiranje. Poznato je da je završila Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu te da je osnivačica i generalna direktorica jedne marketinške agencije.

Jasminin izabranik je biznismen porijeklom iz Stoca, a sa porodicom živi u Njemačkoj gdje se bavi privatnim biznisom. Osnivač je i direktor firme koja se bavi razvojem, implementacijom, održavanjem i prodajom softvera, obradom podataka i iostalim djelatnostima u oblasti IT-a.

Opravdano je interesovanje javnosti za ovaj događaj, a kako je „Avaz“ obajvio na proslavi u hotelu Evropa pojavit će se i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdogan).

  • Erdoan bi danas trebao stići u BiH

    Erdoan bi danas trebao stići u BiH

    Foto: Arhiv


Erdoan bi u našu državu trebao stići u danas navečer, 26. avgusta 2021., te će u glavnom gradu BiH boraviti do subote 28. avgusta.

U pojedinim medijima bliskim porodoci Izetbegović, ranije je najavljivano da će Erdoan tokom posjete Sarajevu prisustvovati i vjenčanju Jasmine Izetbegović.

Još uvijek nije poznato gdje će par živjeti nakon sklapanja braka.

NA VRH

Podijeli članak na