ZAOKRET U KARIJERI

Severina postaje voditeljica Dodikove televizije?

Emitirat će se putem telekom operatera i interneta, a kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine

Severina i Dodik: Da li je na pomolu saradnja. Avaz

Ad. A. / Slobodna Dalmacija

7.9.2021

Severina Vučković ovih dana ima razloga za slavlje. Nakon što joj se vratio sin Aleksandar, Slobodna Dalmacija doznaje kako će uskoro postati televizijska voditeljica i dobiti vlastiti talk show.

Riječ je o istoj televiziji na kojoj svoju karijeru nastavlja i donedavna voditeljica emisije „Provjereno“ Ivana Paradžiković. Regionalni kanal sa sjedištem u Banjoj Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, trebao bi se zvati TV Una.

Emitirat će se putem telekom operatera i interneta, a kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine.

Kontaktirali smo Severininog menadžera Tomislava Petrovića međutim nije nam odgovarao na pozive.

Ovo nije prvi put da će se splitska pjevačka zvijezda okušati kao voditeljica. Naime, na samim počecima karijere, s Ivanom Banfić godinu je dana na HRT-u bila domaćica muzičke emisije Top Cup. Bilo je to 1989. kad je Severini bilo samo 17 godina. U to je vrijeme iz Splita putovala na snimanja u Zagreb, a emisiju je prestala snimati jer je otišla na turneju po Australiji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.