NAJAVA EMISIJE

Dževad Poturak u "Crvenoj olovci": Ne znam kako je trojka uspjela zaustaviti sve projekte koje je vodio Mario Nenadić

Njihovo je bilo samo da nastave raditi i da na kraju krajeva i poentiraju, istakao je

Piše: E. T.

15.9.2021

Gost "Crvene olovke" je Dževad Poturak. Avaz

Dževad Poturak, zastupnik Saveza za bolju budućnost BiH (SBB) u Skupštini KS gost je ovosedmičnog izdanja "Crvene olovke"

U toku intervjua, Poturak je govorio o sjednici Skupštine KS održanoj u ponedjeljak, Vladi KS i njihovom radu, odnosu sa predsjednikom NiP-a Elmedinom Konakovićem, protestima "Pravda za Dženana i Davida", sportskoj karijeri....

Na pitanje urednice i voditeljice Helena Javor – Ibrahimbegović, zašto često ističe da ne zna kako je sarajevska trojka uspjela da zaustavi sve fantastične projekte koje je vodio bivši premijer Mario Nenadić, Poturak je istakao da ih je dočekalo sve gotovo i da su samo trebali nastaviti sa radom.

- Sama činjenica da je na Prvoj transferzali počelo da raste neko čudno bilje, počelo je novo drveće da raste, još malo moći ćemo trešnje da beremo. Sve je bilo otkočeno, odblokirano. Mario Nenadić je sa timom pravnika odblokirao kompletnu situaciju. Trojka je to dobila na stol servirano. Njihovo je bilo samo da dođu i nastave raditi. Na kraju krajeva i da poentiraju. Ali zašto su stali, ne znam – istakao je Poturak.

Kompletan intervju pogledajte večeras u 20 sati na Avaz TV.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.