BIT ĆE OBAVLJEN PREGLED

Ponovo se oglasili iz Croatia Airlinesa: Avion će biti vraćen u Zagreb

Putnici sa sinoćnjeg leta preusmjereni su na druge letove Croatia Airlinesa te im je osiguran odlazak do krajnjih odredišta

Na avionu je došlo do mehaničkog oštećenja. Pixsell

H. J. I.

23.6.2022

Prema nalazima policijske balističke provjere utvrđeno je da na avionu Croatia Airlinesa Dash 8-Q400koji je na redovnoj liniji Zagreb – Sarajevo jučer navečer poletio iz Zagreba te sletio u Sarajevo u 22.50 sati nema tragova baruta, stoga uzrok oštećenja nije vatreno oružje.


Kako bi se utvrdili razlozi mehaničkog oštećenja do kojeg je došlo na ovom avionu, avion Croatia Airlinesa Dash 8-Q400 danas u poslijepodnevnim satima bit će vraćen iz Sarajeva u Zagreb, gdje će se u Tehničkom centru Croatia Airlinesa obaviti detaljan pregled i poduzeti potrebne aktivnosti.


Putnici sa sinoćnjeg leta preusmjereni su na druge letove Croatia Airlinesa te im je osiguran odlazak do krajnjih odredišta, brinući u svakom trenutku o njihovoj sigurnosti i potrebi da stignu na željenu destinaciju, naveli su iz kompanije.

Podsjećamo, na avionu Croatia Airlinesa koji je sinoć iz Zagreba sletio u Sarajevo uočena je rupa 2 puta 2 centimetra i to je uočio mehaničar u redovnom pregledu aviona.

Sigurnost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.