NISU ZAPRIMILI UPLATE

Oglasili se iz Odmori u BiH: Neki vaučeri su poništeni, od sutra ponovo u slobodnoj prodaji

Bit će moguće kupiti samo paket bez definiranog datuma korištenja

Kupovina uz korištenje preostalih vaučera bit će omogućena sutra ujutro. Avaz

Piše: A. Č.

10.8.2022

Odmori u BIH jedna je od tri domaće platforme koje su ovlaštene za provedbu programa putem kojeg će građani Federacije prilikom kupovine turističke usluge u FBiH, u vrijednosti od minimalno 250 KM, moći ostvariti pravo na vaučer od 200 KM.

Oni su još jučer objavili da su svi vaučeri na rasprodati, a večeras su se ponovo oglasili i to nakon evidentiranja uplata.

- Kako smo i najavili, nakon evidentiranja svih pristiglih uplata na naš račun, izvršenih uplatnicom ili elektronskim/mobilnim bankarstvom, poništili smo vaučere korisnika čije uplate nismo zaprimili u datom roku. Ove vaučere ćemo vratiti u slobodnu prodaju, kako bi svi oni koji zaista žele odmoriti na nekoj od lijepih destinacija širom FBiH, uz ovu beneficiju koju je obezbijedila Vlada FBiH, imali priliku to i uraditi.

Sutra u prodaji

Kupovina uz korištenje preostalih vaučera bit će omogućena sutra ujutro, od 9 sati!

S obzirom da su ovih dana naši partneri, smještajni subjekti, prebukirani ogromnom količinom upita koje su dobili i nisu u mogućnosti odgovarati na upite za raspoloživost u kratkom roku, ova opcija neće biti dostupna. 

Bit će moguće kupiti samo paket bez definiranog datuma korištenja. Datum korištenja je potrebno definirati u direktnom kontaktu sa odabranim smještajnim subjektom, u skladu sa raspoloživim kapacitetima.

Plaćanje karticom

Kupcima će biti na raspolaganju samo opcija plaćanja karticom!

Još jednom se zahvaljujemo brojnim korisnicima na nevjerovatnom interesu za domaća putovanja, ali i razumijevanju što u nekim trenucima nismo mogli svima odmah odgovoriti na pitanja i pored najbolje namjere, jer smo primili hiljade e-mailova i poziva u samo dva dana - saopćeno je iz Odmori u BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.