POKRET ZA PRAVDU I RED

Vukanović o masakru u Beogradu: Golubović snima spotove i ide po školama, kriminalci gostuju na televizijama...

Ne mogu da vjerujem da neko vodi svoje dijete od 12-13 godina u streljanu, rekao je

Nebojša Vukanović. Avaz

S. S. / N1

3.5.2023

Lider pokreta za pravdu i red Nebojša Vukanović danas je za N1 govorio o dešavanjima na političkoj sceni u BiH, ali se osvrnuo i na veliku tragediju koja je danas potresla Beograd.

- Društvo je zakazalo, imali ste sličnu tragediju na Cetinju, nedavno pretučena dva mladića u Mostaru, pa mladići iz BiH u Crnoj Gori. Previše nasilja u filmovima i u serijama i u muzici, imate tragičnu stvar da jedan Kristijan Golubović snima spotove i ide po školama u Beogradu, kriminalci gostuju po televizijama i pričaju kako su pljačkali i pucali. Imate porodice koje žive na ivici i trče za novcem, nemaju vremena za djecu, veliki problem vršnjačkog nasilja. Ne mogu da vjerujem da neko vodi svoje dijete od 12-13 godina u streljanu. Ovo je sunovrat društva u kojem je puno uzroka. Od diskriminacije djece, djeca su često izložena neprijatnostima zbog skromnog izgleda, imali ste nedavno slučaj u Nevesinju koji sam spominjao koji je mogao dovesti do ovakve tragedije“, kazao je Vukanović na početku gostovanja i dodao:

- Mislim da bi trebalo početi od kecelja i uniformi za djecu, da bi par vizuelno bila jednaka pa do mnogo psihologa koji bi trebali raditi sa djecom. Cijelo je društvo u problemu i ovo je kulminacija svih negativnih stvari koje se dešavaju godinama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.