NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Krivično djelo u Banjoj Luci

Organizirani svečana ceremonija i defile povodom neustavnog dana RS. Treba provesti odgovarajuću proceduru zbog nepoštivanja presuda Ustavnog suda BiH

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

10.1.2024

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Krivično djelo u Banjoj Luci.

Je li došlo vrijeme i da pravosudne institucije reagiraju i kazne Milorada Dodika i druge za paradiranje u Banjoj Luci. Ko je sve prisustvovao činjenju krivičnog djela?

SAFER ne može proći - Traje bura oko dokumenta SAFER Ministarstva za odgoj i obrazovanje, čiji je režiser resorna ministrica Naida Hota-Muminović (NiP). Safer se bavi svemirom, ali "podvlači" obaveznu vjeronauku u školama. Rekacije stižu sa svih strana, čitajte kakvi su komentari. Ministrica, pak, šuti!

Što je ljuta FTV? Da li zato što se izmiče oslonac SDA? Analiziramo i kako je moguće da se mandati šefovima "javnog servisa" produžavaju od davne 2013.

Znate li šta je mingling? Tri drugarice u Sarajevu pokrenule su novi društveni događaj na kojem se rađaju nove ljubavi i prijateljstva. Pročitajte više u našoj novini.

Kantonalni sud u Zenici donio je presudu protiv ljekara. Ko je ortoped koji je nesavjesno liječio dijete i koliko će morati odrobijati.

Provjerili smo ima li istine o razvodu Ilme Karahmet?

U Njemačkoj danas počinje Evropsko rukometno prvenstvo, a treći put uzastopno na ovom takmičenju nastupit će i reprezentacija BiH. Šta li će sada biti?

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.