NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Da li Bingo spašava "Bakirovo carstvo"?

Zbog malene Danke koja je nestala kod Bora uhapšene tri osobe u BiH

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

29.3.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Da li Bingo spašava "Bakirovo carstvo"?

Prema saznanju „Dnevnog avaza“ najveći bh. trgovački lanac „Bingo“, sa Senadom Džambićem na čelu, navodno planira novu, izuzetno značajnu investiciju – preuzimanje “Sarajevo City Centra” (SCC) i hotela „Bristol“ i „Novotel“ u Sarajevu.

Ekskluzivno generalmajor Laslo Stic, komandant EUFOR-a, za “Avaz“ je kazao kako imaju plan kako bi odgovorili na svaku krizu. Također je uputio i “iskrene čestitke i priznanje za vrijedni rad BiH koji je doveo do toga da vođe EU daju zeleno svjetlo za otvaranje pristupnih pregovora”.

Fahrudin Radončić očitao je lekciju Bakiru Izetbegoviću. Naime, tokom gostovanja na na BHRT-u Radončić je šefu SDA očitao političku lekciju nakon njegove konstatacije da se ''svako vraća SDA“.

Drama u Srbiji se ne stišava. Zbog malene Danke koja je nestala kod Bora uhapšene tri osobe u BiH. Djevojčica je nestala u utorak u 13.45 sati u trenutku kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem djetetu. Od tada traje potraga za malenom Dankom.

Čitajte koje su to ubice koje su se krile u BiH. Oni su s lažnim dokumentima lako prelazili granicu naše zemlje. Ono što se zna da je među ubicama iz regiona koje su se krile u BiH najpoznatiji Srbijanac Čaba Der, koji u Mađarskoj izdržava 40 godina zatvora za brojne zločine koje je počinio.

Donosimo i intervju s mladom i uspješnom turskom glumicom Beril Pozam, Suna iz „Zlatnog kaveza“ koja je za „Avaz“ ispričla sve o karijeri i privatnom životu.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.