UDRUŽENJE BANAKA

Sutra se u Sarajevu održava Banking&Finance Forum „Inicijative za digitalnu budućnost“

Sponzorisani tekst

30.11.2021

U organizaciji Udruženja banaka Bosne i Hercegovini i Američke trgovačke komore u BiH, u srijedu 1. decembra 2021. godine bit će održan Banking&Finance Forum „Inicijative za digitalnu budućnost“ na kojem će se okupiti zvaničnici iz finansijskog sektora i privrede u Bosni i Hercegovini.

Raznovrsna viđenja aktuelnog trenutka i budućnosti finansijskog sektora i posebno sektora bankarstva u Bosni i Hercegovini bit će ponuđena u okviru dvije panel diskusije, "Finansijske institucije: budućnost bankarstva i novi poslovni modeli" kao i "Uticaj Fin-Tech kompanija na digitalnu transformaciju". O navedenim temama će govoriti najeminentiji ljudi iz prakse, a izlaganja će biti dostupna velikom broju učesnika koji će biti u prilici pratiti Banking&Finance Forum posredstvom Zoom konferencijske platforme.


Sutra se u Sarajevu održava Banking&Finance Forum „Inicijative za digitalnu budućnost“. UDRUŽENJE BANAKA

Sve učesnike skupa u Hotelu Holiday u u ime organizatora Foruma još jednom molimo da obrate pažnju na COVID protokol koji je ustanovljen radi lične i sigurnosti ostalih učesnika Foruma. Bit će poduzete maksimalne mjere zaštite od širenja COVID19 virusa te je svaki učesnik obavezan pokazati na registracijskom pultu:

• dokaz o vakcinaciji, ili

• dokaz o preležanom virusu u posljednjih šest mjeseci, ili

• negativan antigenski test.

Bit će omogućeno besplatno antigensko testiranje na dan održavanja događaja te 48 sati ranije u klinici Eurofarm u Uniticu od 8-18 sati. To znači da već danas učesnici Foruma mogu u Eurofarmu, isključivo u Unitic Centru (ul. Fra Anđela Zvizdovića 1, Sarajevo, sprat -1), uraditi besplatno antigenski test uz naznaku da su registrirani učesnik Foruma.

Zbog potvrđenih spiskova, ovo vrijedi samo za registrirane učesnike, te u slučaju slanja zamjene, obavezno je dostaviti novo ime i prezime prije odlaska u Eurofarm.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.