VRŠNJAČKO NASILJE

Agonija porodice pretučene djevojčice iz Jajca se nastavlja: Majka pozvana u policiju zbog prijave oca zlostavljačice

Otac je to uradio nakon što je Mirela po saznaju o postojanju snimka otišla do njihove kuće i tada je brutalno otjerana uz psovke

B. C.
  • Omerović: Majka pretučene djevojčice

    Omerović: Majka pretučene djevojčice

    Foto: Avaz


Agonija porodice pretučene djevojčice iz Jajca se nastavlja. Naime policija je danas pozvala majku Mirelu Omerović da da izjavu zbog prijave oca zlostavljačice da ju je udarila

Uplakana majka kazala nam je da je ostala u šoku nakon poziva policije, te da je otac djevočice koja je na snimcima koji su objavljeni u javnosti tukla njenu kćerku, izvadio ozljedni list i da dijete navodno ima modricu. 

On mi je opsovao majku i udario me

Otac je to uradio nakon što je Mirela po saznaju o postojanju snimka otišla do njihove kuće i tada je brutalno otjerana uz psovke.

- On je meni psovao balijsku mater, udario me nogom, govorio je "Sad ću voditi dijete u Hitnu, šta si uradila udarila si mi dijete, a nisam, on je mene udario. Bojim se da ne poludim meni se naglo povećao šećer. Majko moja šta sam doživjela. Niko mi nije zaštitio sina kad je pretučen zbog čega je ostao bez bez slezene. Pitam se sada nakon svega je li sigurno da ostanemo u ovom gradu- kroz plač nam je saopćila Omerović.

Voljela bih da se nikom ovo ne desi

Na svom Facebook profilu majka je objavila emotivnu poruku:

- Znam da su ljudi ogorčeni zbog ovog što se desilo po drugi put mojoj djeci, sinu i kćerki. Svi su dobro došli bez obzira na vjeru i naciju... Voljela bih da se ovo ne desi nikom više ni najvećem dušmanu i da to bude ako dragi Bog da zadnje ovako nešto... Hvala ljudima širom BiH, našim ljudima koji su se javili iz čitave Evrope pa čak i dalje i što su ponudili ruku prijateljstva, podrške i pomoć.. Hvala vam od srca- napisala je sinoć Omerović.

NA VRH

Podijeli članak na