POLICIJA TRAŽILA DROGU

Poznat identitet uhapšenih u Bijeljini: Zlatko Ćuk ranije privođen s Tijanom Ajfon

Boško i Zlatan Ćuk, kao i Kakuća, poznati su policiji po brojnim izvršenim krivičnim djelima i više puta su hapšeni

Privođen na "kokainskoj zabavi" u akciji "Kristal". MUP RS

Piše: Lj. Lj.

16.9.2021

Kako nezvanično saznajemo i policijskoj akciji u Bijeljini i Ugljeviku uhapšeni su Boško i Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća, Radoslav, Željko i Savo Simić. 

Oni su privedeni zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa na više lokacija u Bijeljini i Ugljeviku pronađeni su digitalne vage za precizno mjerenje, više skupocjenih automobila i jedan motocikl Suzuki.

- Oduzeto je i oko 26.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona, tri ručne bombe, dva pištolja i određena količina municije te dokumentacija koja se dovodi u vezu s izvršenim krivičnim djelima - saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Boško i Zlatan Ćuk, kao i Kakuća, poznati su policiji po brojnim izvršenim krivičnim djelima i više puta su hapšeni. Zlatan Ćuk je privođen i na "kokainskoj zabavi" u maju prošle godine, na kojoj je uhapšeno tridesetak osoba, među njima i starleta Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.