STRAVIČAN ZLOČIN

Ovo je kopirnica smrti u Zenici u kojoj je Muhedin ubio Nerminu pa sebe

U međuvremenu, poslovni prostor kopirnice je zatvoen, a kako saznaje portal "Avaza", beživota tijela su satima bila u prostoru

Kopirnica u ulici Islambegovića put u Zenici. Avaz

Piše: E. T.

5.6.2022

U ulici Islambegovića put u Zenici, sinoć se dogodio stravičan zločin, kada je vlasnik kopirnice Muhedin Begagić ubio radnicu Nerminu P. pa sebe. 


Kopirnica u ulici Islambegovića put u Zenici. Avaz

Istražitelji još uvijek utvrđuju motiv ovog zločina.

U međuvremenu, poslovni prostor kopirnice je zatvoren, a kako saznaje portal "Avaza", beživotna tijela su satima bila u prostoru.



Uočio ih je prolaznik koji je potom odmah obavijestio policiju.

Nažalost, ljekari Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt.


Prema informacijama iz policije, pored tijela Muhedina i Nermine, policija je pronašla i pištolj.

Podsjetimo, iz policije su saopćili da je dana 04. 06. 2022. godine, u 21,20 sati, Uprava policije MUP-ZDK je obaviještena da se u ulici Islambegovića put, Grad Zenica, u prostorijama fotokopirnice NO 8, nalaze dva beživotna tijela.


- Odmah nakon prijave formirana je uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona koja je pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj.

Provedenim uviđajnim radnjama potvrđen je identitet i utvrđeno je da se radi o tijelima B.M. rođen 1959.godine, iz Zenice te P.N., rođena 1968. godine, iz Zenice. Također, u neposrednoj blizini tijela pronađeno je vatreno oružje-pištolj - navodi se u saopćenju policije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.