POTVRĐENO ZA "AVAZ"

Detalji saobraćajne nesreće kod Srebrenika: Žena poginula, dvoje djece povrijeđeno

U 7:55 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila i jedno teretno vozilo, rekla je Sprečić

Poginula jedna osoba. Crna hronika

4.4.2023

Jedna osoba smrtno je stradala, dok su tri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na magistralnom putu Srebrenik-Tuzla, u mjestu Uroža.

- U 7:55 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila i jedno teretno vozilo, u mjestu Uroža. U saobraćajnoj nezgodi stradala je ženska osoba koja je upravljala putničkim motornim vozilom Golf, 1991. godište, a povrijeđena su još tri lica iz istog vozila, od čega dvoje malodobne djece i žena 1969. godište. Sva povrijeđena lica su prevezna na UKC Tuzla radi ukazivanja medicinske pomoći i prema trenutnim informacijama zadržani su na liječenju – rekla je Adnana Sprečić, portparol MUP-a TK za portal „Avaza“.

Dodala je da stepen povreda za sada nije poznat. U vrijeme vršenja uviđaja koji je trajao od ranih jutarnjih sati, saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen.

Uviđaj je trajao do 11 sati. Drugi učesnici u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobili su samo materijalnu štetu na automobilima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.