OBJAVLJEN SNIMAK

Hapšenje zbog ubistava u Futogu: Pogledajte kako su specijalci s dugim cijevima ušli u štek-stan

Jedan od dvojice ubijenih je pokušao da pobjegne i njega su kasnije pronašli kod kafića.

Brza akcija specijalaca. Telegraf.rs

E. M.

25.8.2023

Brzom reakcijom policije u Novom Sadu uhapšeni su N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) i B. G. (26), osumnjičeni za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je Nikola Š. (19) preminuo na licu mjesta, dok je teško ranjen Miloš M. (20) kasnije preminuo u bolnici.

Prema informacijama Telegrafa.rs, jedan od dvojice ubijenih je pokušao da pobjegne i njega su kasnije pronašli kod kafića. 

Na snimku koji Telegraf.rs objavljuje, a koji možete pogledati na ovom linku, vide se specijalci koji s dugim cijevima opkoljavaju kuću i ulaze u nju. U svakoj od soba nalazi se po jedan osumnjičeni. Akcija je izvedena rano ujutru, pa su privedeni u donjem vešu. Prilikom hapšenja nisu pružali otpor.

O. R. je, prema pisanju Telegrafa, nedavno izašao iz zatvora u kojem je ležao jer je prevozio migrante. Miloš. M. je pokušao da pobjegne i on je pronađen malo dalje od mjesta pucnjave, tačnije, kod jednog kafića, a Nikola Š. je pronađen odmah pored automobila, rečeno je iz istrage.

Podsjetimo, Miloš M. (20) je ranjen u glavu, prevezen u KC Vojvodina, potom podlegao povredama, a Nikola Š. (19) je ubijen na licu mjesta, gdje je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

Na mladiće je pucano iz automobila, u noći između četvrtka i petka, oko ponoći.

Svi osumnjičeni su zadržani do 48 sati, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.