MJESTO LJUBAČEVO

U RS uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva: Bio pod dejstvom alkohola

Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, navodi se u saopćenju

PU Banja Luka: Lišili muškarca slobode. MUP RS

N. H.

9.1.2024

Službenici policijske stanice Policijske uprave Banja Luka uhapsili su danas Banjalučanina S. G., osumnjičenog za pokušaj ubistva. 

Policijskoj upravi Banja Luka je prijavljeno da je u mjestu Ljubačevo došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je tom prilikom jedno lice zadobilo tjelesne povrede. 

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a oštećeno lice je zadobilo povrede u predjelu ruke i abdomena. Povrijeđeno lice je zbrinuto na UKC RS.

- Lice S.G. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,17 promila alkohola u organizmu. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i u toku je kriminalistička obrada lica S.G, a nakon kompetiranja i dokumentovanja predmeta navedeno lice će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka - stoji u saopćenju PU Banja Luka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.